Hei, me olemme Svea

Svean ja Smoyn yhteinen tarina alkoi 2021, kun Svea halusi päivittää Suomen markkinointinsa uudelle tasolle. Työ alkoi syvästä päädystä koko brändin kirkastuksella ja on löytänyt sujuvan tahdin päivittäisten markkinointitoimenpiteiden pyörittämisestä kampanjatoteutuksiin.

Iloa tuloksiin

Svean uusi brändi on otettu vastaan pirteänä, ihmisläheisenä ja sopivasti suomalaisena versiona ruotsalaisesta emobrändistä.

Yhteistyömme on tuottanut konkreettista nostetta Svean liiketoimintaan:

+27 % Lorem ipsum

+200 % Dolor sit

+4,5% Amet

Meillä on ollut ilo päästä piristämään Svean markkinointia laajalti. Olemme jalkauttaneet uutta brändiä myymälämateriaaleihin, radiokampanjoihin, B2B-suoriin, digikampanjoihin ja vetäneet yhteismarkkinoinnin workshoppeja. Pitkä kokemuksemme rahoitusalan markkinoinnista on vauhdittanut kaikkea suunnittelua, mutta paljon olemme saaneet myös oppia uutta.

B2B- ja B2C-kampanjoita kautta maan

Kesällä 2022 suunnittelimme ja tuotimme uudet radiospotit Svean päätuotteille, yhteensä 22 eri mainosta. Johdonmukaisen ja joustavan konseptin voima realisoitui selkeänä tapana tuottaa sujuvasti monta eri spottia, eri kohderyhmille ja eri tuotteille.

Tiukasti yhteistyössä suunnitellut spotit rakensivat Svealle helppokäyttöisen jatkuvan kampanjoinnin pohjan, jota voidaan hyödyntää pitkään. Tiiviillä tekemillä tuotanto pidettiin kustannustehokkaana.

”Yhteistyö Smoyn kanssa on sujunut loistavasti. Leppoisa kommunikaatio yhdistettynä tehokkaaseen ja reaktiokykyiseen suunnitteluun antavat eväät tuloksekkaaseen yhteistyöhon.

Jos olisivat vielä vähän halvempia, en valittaisi.”

Pontus Widbom, Head of Marketing, Svea

Svea

Svea tarjoaa yrityksille ja kuluttajille rahoituksen, perinnän ja maksupalveluiden ratkaisuja. Alun perin ruotsalainen konserni rantautui Suomeen jo 2002. Svea tarjoaa yritysasiakkaille kattavat talouden palvelut laskurahoituksesta tehokkaaseen perintään ja maksupalveluihin. Yksityisasiakkaille Svea tarjoaa rahoitusta joustoluottoina, auto- ja asuntolainoina sekä tilipalveluita.

www.svea.fi

Smoy

Smoy on yli 40-vuotias, mutkattomasti luova mainostoimisto. Meille markkinointi on luovia ideoita, iloisia kaupallisia onnistumisia, ratkottuja liiketoiminnan pulmia ja ennen kaikkea tuloksellista yhteistyötä. Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti markkinointiviestintää, jossa osaaminen tuntuu ja näkyy.

www.smoy.com