Uusin SmoyTalk on ilmestynyt!
Tekoäly, luovuus, z-sukupolvi, myyntityö.

Aikamme trendejä, luovia näkökulmia ja kuvajaisia mainostoimiston aivotoiminnasta.
Tilaa ilmaiseksi painettu SmoyTalk tai lue diginä.

Tässä numerossa

Tekoäly työjuhtana

Markkinointi mullistuu oppivien algoritmien maailmassa. Tekoäly auttaa kuvien, tekstien ja presentaatioiden teossa, ideoinnissa ja käännöksissä. Onko kone enemmän teko vai äly?

Luovuutta laajentamassa

Herättelevien, yllättävien ja vahvojen ideoiden metsästyksessä luotamme luovuuteen. Kuinka luovuutta voisi vahvistaa? Kuinka löytää uusia ajatuksia? Miten vapautua suorilta urilta ja löytää uusia näkökulmia?

Smoy Blog: Missä tilassa on luovuus? »

Kohderyhmä Z

Kovaa vauhtia kasvava Z-sukupolvi vaikuttaa markkinointiin koko ajan vahvemmin. Opi ymmärtämään zetoja, heidän arvomaailmaansa ja kuinka heille markkinoidaan.

Myyjää tarvitaan aina

Parhainkaan tuote ei myy itseään. Pirstaloituneiden viestien ja digitaalisten tietotulvien keskellä moni diili kulminoituu myyjään ja myyjän taitoihin. Vankat myyntitaidot ovat kullanarvoista pääomaa niin työntekijälle kuin yrityksellekin.

Mitä ihmeen optimointia?

Dataohjautuva markkinointilaiva vaatii tarkkasilmäisen ja näkemyksellisen perämiehen. Kampanjan reaaliaikainen optimointi on yhdistelmä kokemusta ja markkinaymmärrystä.

Pikakurssi mainosjargoniin

Räiskäle, LR, dekki, bulkki, pedari, svg. Du ju spiik ädvötaising eitsensi?

Tilaa SmoyTalk luettavaksi

Ihkaoikea painotuote, postitettuna, old-school experience. Jätä yhteystietosi, niin laitamme SmoyTalkin postiin. Veloituksetta tietenkin.