Aina markkinointi ei tähtää myyntiin. Tällöin tavoitteena on muuttaa ihmisten käyttäytymistä, vahvistaa hyvää ja hyödyttää koko yhteiskuntaa.

Yhteiskunnallinen ja järjestömarkkinointi on merkityksellistä työtä, jossa saa hyödyntää monipuolista viestintäosaamista, kanavariippumatonta ajattelua, käyttäytymistieteen lainalaisuuksia ja psykologista pelisilmää. Arvopohjainen markkinointi on yhä tärkeämpää, ja esimerkiksi vastuullisuudesta on tullut tärkeä argumentti myös yrityselämässä. Tämän päivän kuluttajat ovat tiedostavia ja haluavat äänestää valinnoillaan nopeasti.

Smoy tunnetaan lukuisten onnistuneiden ja palkittujen yhteiskunnallisten markkinointikampanjoiden suunnittelijana ja toteuttajana. Olemme auttaneet nostamaan esiin tärkeitä aiheita, viestimään niistä kiinnostavasti, herättämään keskustelua, keräämän lahjoituksia sekä kasvattamaan äänestysaktiivisuutta ja jäsenmääriä. Tässä lajissa huomion herättäminen ja tunteisiin vetoaminen on avainasemassa.

Yhteiskunnallinen markkinointi

Yhteiskunnallisen vaikuttamisen tavoitteena on kohdata ihminen sekä vaikuttaa hänen asenteisiinsa ja toimintaansa. Vaikutuksen tulee saada aikaan reaktioita, joten luovan idean ytimessä on aina tunne.

Tavoittaaksemme tärkeällä asialla vastaanottajat laajalti ja kattavasti, kampanja on saatava leviämään niin omissa, ostetuissa kuin ansaitunkin median kanavissa. Meidän avullamme viesti osuu silmiin oikeaan aikaan ja oikeassa ympäristössä. Osuvimmat kampanjat puhuttavat vilkkaasti myös yleisönosastoilla, kahvipöydissä ja sosiaalisen median keskusteluissa.

Meillä yhteiskunnallisen markkinointiviestinnän suunnitteluun liittyy usein myös mediakumppaneiden ja sponsoreiden hankinta. Yhdessä saamme aikaan enemmän hyvää.

Näkövammaisten liiton ulkomainos
Epilepsialiiton esite

Järjestömarkkinointi

Kuinka markkinoida vammais- ja terveysjärjestöä, hyväntekeväisyysjärjestöä tai muuta voittoa tavoittelematonta, yhteiskunnallista järjestöä mediaseksikkäästi? Kuinka myydä innostavasti ajatus myötätunnosta, vastuullisuudesta, lahjoittamisesta?

Meillä on pitkä kokemus jäsen- ja varainhankinnan kampanjoista sekä viestinnästä, jolla tuodaan tärkeitä asioita tavoitekohderyhmän mieliin. Tuloksellinen markkinointi perustuu tässäkin oivaltavaan viestiin, joka nousee mediahälystä ja kolahtaa saman tien.

Uskomme inhimillisiin tarinoihin ja monikanavaiseen sisältömarkkinointiin. Datan avulla saamme niistä kaiken irti. Jos haluat saada uutta näkökulmaa yhteiskunnallisen ja järjestömaailman viestintääsi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Yhteiskunnallinen markkinointi vaikuttaa käyttäytymisen muutokseen.