Tarjoile brändisi herkullisessa valossa

Ruoan ja juoman markkinointi on kaikkien aistien hallintaa. Meille tuoreet raaka-aineet, hyvä ruoka ja ravintolat ovat intohimo, jonka haluamme jakaa myös sinun brändisi kanssa.

Brändiuudistuksista yksittäisiin etiketteihin

Teemme ruoan markkinoinnista kokemuksen, joka houkuttelee, ilahduttaa ja jää mieleen. Huhtahyvien tuotekuvastot, VR:n ravintolavaunujen ja asemaravintoloiden annoskuvaukset, pakkaussuunnittelu ja POS-materiaalit, Antellin kampanjat sekä Deliberi-ravintolaketjun brändäys ja verkkosivut – kaikki Smoyssa suunniteltua.

Rakennamme brändejä, jotka eivät vain myy tuotteita, vaan tarjoavat elämyksiä ja luovat yhteisöjä. Näin syntyy nautinnollisia kohtaamisia, jotka herättävät asiakkaiden uskollisuuden ja rakkauden ensipuraisusta lähtien.

Tehokkaat kampanjat

Elintarvikkeiden ja ravintoloiden onnistuneen markkinointikampanjan onnistuminen piilee kohderyhmän ymmärtämisessä, oivaltavassa kanavastrategiassa ja erottuvassa luovassa toteutuksessa. Asiakkaan tavoitteista ja alan ymmärryksestä leivomme oikean kokoisen kokonaisuuden.

Tehokkuus syntyy kanavavalinnoista: oli kyseessä some, sähköpostimarkkinointi, viestintä, vaikuttajayhteistyö tai perinteinen media, on tärkeää olla siellä, missä yleisösikin. Tehokkaat kampanjat eivät vain kerro tuotteesta – ne luovat tarpeita sekä kokemuksen, joka huomataan ja muistetaan.

Erottuvat ja tärkeät tuotekuvat

Ensivaikutelma ratkaisee kaiken. Herkullinen ruoka ja juoma ansaitsevat kuvat, jotka saavat veden kielelle. Elintarvikkeiden ja ravintola-annosten kuvauksissa pienimmätkin yksityiskohdat voivat ratkaista. Raikkaan rapea salaatti, murean mehevä filee tai kylmyyttään hikoileva tölkki – laadukkaasta kuvasta ne voi jo melkein maistaa.

Teemme kuvauksia omassa lokaatiossasi sekä ruokakuvauksiin erikoistuneissa studioissa. Sinun tarpeidesi ja budjettisi mukaisesti. Ammattilaisemme saavat tilasi, annoksesi ja tuotteesi loistamaan parhaassa mahdollisessa valossa.

Mieleenpainuvat brändit ja tarinat

Tärkeintä on löytää ainutlaatuinen tarina, joka erottaa brändisi muista: Onko se perinteen ja innovaation suloinen sekoitus, sitoutuminen kestävyyteen tai ehkä resepti, joka on kulkenut sukupolvelta toiselle? Tuomme tarinan esiin kiehtovilla visuaaleilla, vangitsevilla teksteillä ja osuvalla sisällöllä, jotka koskettavat juuri oikeaa yleisöä.

Esillepano on ainakin puolet nautinnosta. Tutuistakin raaka-aineista saa uusia ja ihastuttavia yhdistelmiä. Sama pätee markkinointiin ja brändin uudistamiseen. Aina ei tarvitse rakentaa tarinaa alusta lähtien, pitää vain löytää uusi, yllättävä tapa kertoa se.

Suunnittelua ja tuotantoa kaikkiin kanaviin

Joskus tarvitaan huolella mietittyjä kokonaisuudistuksia, mutta päivittäinen markkinointi pyörii somepostauksilla, esitteillä, myymäläkampanjoilla ja hakukoneoptimoiduilla sisällöillä. Kun tarvitset uutta visuaalista näkemystä, digitaalisen markkinoinnin asiantuntemusta, tuotantoapua kiireeseen tai tukea sisällöntuotantoon ja kampanjasuunnitteluun, ota yhteyttä. Mietitään yhdessä sinun budjetillesi sopivat ratkaisut.

Herkullisesti kohdistettua markkinointia kuluttajille ja horeca-ammattilaisille