Henkilö- ja mainoskuvaukset osana suunnitteluprosessia

Laadukkaan valokuvan ja videon tarve kasvaa ja monipuolistuu kaiken aikaa markkinointiviestinnässä. Sosiaalinen ja digitaalinen media muutti valokuvan roolin perinteisestä mainoskuvauksesta ja studioista kohti realistisempaa kuvakerrontaa. Kuvatarpeet vaihtelevat kuitenkin toimialasta, kohderyhmistä ja mediavalinnoista riippuen paljon. Kuvan ja videon merkitys on markkinoinnissa kuitenkin kiistaton. Kysy meiltä kuvauspalveluita mainos- ja tuotekuvauksiin sekä henkilö- ja tapahtumakuvauksiin.

Mainoskuvaus, tuotekuvaus ja henkilökuvaus

Mainoskuva viestii ideaa ja kertoo tarinaa. Siinä on jokaisen yksityiskohdan oltava kohdallaan ja mietitty, joten taustatyö ja kuvausjärjestely vie jopa enemmän aikaa kuin itse kuvaus. Usein mainoskuvan täytyy kertoa enemmän kuin ne tuhat sanaa, ja siksi kampanjan suunnittelijoiden näkemys on kuvauksissa todella tärkeä. Silloin voi olla tehokkainta hankkia kuvaussuunnitelma, järjestelyt ja valokuvaus yhdestä osoitteesta, suunnittelevalta taholta. Hankimme jokaiseen mainoskuvaukseen tarkoituksenmukaisen ja budjettiin sopivan valokuvaajan ja studion sekä kuvankäsittelyn räätälöidysti. Määrittele meille kuvausbudjetti, me suunnittelemme toteutuksen sen mukaisesti.

Tuotekuvauksissa tarvitaan tarkkuutta ja nopeutta. Tuotteista, kampanjasta tai verkkokaupasta riippuen tuotekuvien kuvaustarve vaihtelee. Meillä on Smoyssa vuosien kokemus kustannustehokkaasta tuotekuvauksesta ja kuvankäsittelystä mm. muoti-, vähittäiskauppa-, elintarvike- ja ravintola-alalle. Teemme kuvausjärjestelyt, kuvaukset ja kuvankäsittelyt ilman välikäsiä ammattimaisesti.

Tarvitsetko uudet, raikkaat henkilökuvat verkkosivuille, vuosikertomukseen tai mediaan? Onko verkkosivuillanne sekalaisilla taustoilla ja värityksillä kuvattuja, vaivaantuneen näköisiä yhteyshenkilöitä? Älä aliarvioi henkilökuvien merkitystä yrityksesi ilmeelle tai asiakaspalvelukokemukselle. Järjestämme henkilökuvaukset vaivattomasti toimitiloissasi tai siirrettävässä studiossamme tehokkaalla aikataululla. Teemme kuvaussuunnitelman ja aikataulun sekä ohjeistamme henkilöt puolestasi. Saat valmiiksi käsitellyt ja yrityskuvaasi istuvat henkilökuvat muutaman päivän kuluttua käyttöösi.

Mainosfilmit ja somevideot

Brändifilmit ja TV-spotit tuotamme laajaan filmituotanto-verkostoomme luottaen. Filmikäsikirjoitukset kuuluvat saumattomasti esim. kampanjasuunnittelutyöhömme, mutta ammattimaiset tuotantoyhtiöt jalostavat käsikirjoitukset eläviksi kuviksi yhteistyössä kanssamme. Hiomme käsikirjoitukset asiakkaan, suunnittelijoiden ja ohjaajan kanssa yhteistyössä strategisen ja luovan näkemyksen mukaisiksi. Tänä päivänä mainosfilmejä voidaan tuottaa toteutuksesta riippuen myös pienemmällä budjetilla, joten kysy rohkeasti apua liikkuvan kuvan suunnitteluun.

Somevideot ovat jo oma käsitteensä. Digikamerat, laadukkaat puhelimet ja erilaiset editointiohjelmat ovat laskeneet sekä kustannus- että tuotantorimaa reilusti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että somevideoissakin tulee näkyä brändin ilme ja laatulupaus.

Tyypillisiä videokuvaustarpeita ovat erilaiset messu- ja asiakastapahtumat, jotka halutaan taltioida esim. some- ja markkinointitarkoituksiin. Autamme tapahtumakuvausten lisäksi mielellämme myös erilaisten pienimuotoisten tuote- ja henkilövideoiden suunnittelussa ja tuotannossa. Toisinaan tuotamme julkaisukelpoista videoaineistoa myös editoimalla ja jälkikäsittelemällä asiakkaan omasta raakamateriaalista jälkikäteen. Laadukkainta ja käyttökelpoisinta videomateriaalia saadaan kuitenkin silloin, kun kuvausten suunnitteluun, ohjaukseen ja taltiointiin käytetään aikaa ja ammattilaista.

Tuotamme kuva- ja videomateriaalia vaivattomasti monipuolisiin tarpeisiin. Meillä on tarjota kattavat ja ammattimaiset valokuvaaja- ja videokuvaajaverkostot sekä kalustot erilaisiin tarpeisiin.

Hyvä kuva kertoo enemmän...