Hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta

Katso Googlesta! Jos yrityksesi ei löydy Googlen näyttämistä hakutuloksista, päätyy tiedonetsijä todennäköisesti kilpailijan palveluiden pariin. Hakukonelöydettävyyttä on onneksi mahdollisuus parantaa sivuston hakukoneoptimoinnilla ja tekemällä hakukonemainontaa. Autamme mielellään sivustosi sisältöjen kehittämisessä ja rakennamme tulokselliset mainoskampanjat puolestasi.

Hakukoneoptimointi eli SEO

Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla parannetaan verkkosivustoa, jotta se sijoittuisi hyvin hakutuloksissa. Hakukoneoptimoinnilla on mahdollista nostaa verkkosivuston sijoitusta hakutuloksissa, ja sen tarkoituksena on yksinkertaisesti tuoda lisää oikeanlaisia kävijöitä sivustollesi.

Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä tekemistä ja systemaattista kehittämistä, jossa yhteistyökyky ja asiantuntemus punnitaan. Sijoittuakseen hakutulosten kärkipäähän sivuston tulee olla sekä teknisesti että sisällöllisesti optimoitu. Pohjatöinä varmistamme verkkosivustosi toimivuuden ja käytettävyyden, jotta tehokas optimointi ja kampanjointi saa aikaan tuloksia.

Käytännön hakukoneoptimointi koostuu kolmesta osa-alueesta: sisältöjen, tekniikan ja linkitysten parantamisesta. Jotta sivusto tarjoaisi juuri oikeanlaisia vastauksia tiedonetsijöille, on tehtävä perusteellinen avainsanatutkimus ja rakennettava sisältö avainsanojen perusteella/ympärille. Asiantuntijamme optimoivat ja muokkaavat tekstisi sekä tarvittaessa kirjoittavat uutta hakukoneystävällistä sisältöä sivuillesi.

Sivustojen tekniikka on perusta, jolle hakukonenäkyvyys rakentuu. Google arvostaa nopeasti latautuvia sivustoja, joiden rakenne on helposti ymmärrettävissä. Hakukoneoptimointiin kuuluu oleellisena osana myös ulkoisten ja sisäisten linkkien toimivuuden tarkistaminen sekä teknisten virheiden korjaaminen. Hyödynnämme mm. useita verkkopohjaisia työkaluja, jotka paljastavat nopeasti verkkosivuston teknisen ja rakenteellisen laadun.

Recion-sivut
Suurennuslasi

GoogleAds -hakukonemainonta

Yrityksen menestys perustuu siihen, kuinka hyvin sen tuotteet ja palvelut tavoittavat oikeat kohderyhmät. GoogleAds -hakukonemainonnalla on mahdollisuus tavoittaa potentiaaliset asiakkaat juuri silloin, kun he etsivät tietoa ja ovat tekemässä ostopäätöksiä.

Hakukonemainonta on erittäin kustannustehokasta, tarkasti ajoitettua sekä kohdennettua mainontaa. Yritys määrittelee itse mainosbudjettinsa ja maksaa ainoastaan klikeistä tai näyttökerroista ja niiden tuomasta laadukkaasta verkkosivuliikenteestä. Suunnittelemme kohderyhmääsi puhuttelevat hakusanat, hakusanamainokset ja display-aineistot sekä ylläpidämme ja optimoimme kampanjat ammattitaidolla ja kokemuksella.

Onnistunut hakukonemainonta on aina tavoitteellista ja mitattavaa. Suunnittelijamme seuraavat kampanjoita jatkuvasti ja optimointia tehdään koko ajan. Siten varmistumme, että kaikki tilaisuudet käytetään hyväksi ja budjettia ei tuhlata. Pitkäjänteinen haku- ja display-kampanjointi ja optimointi sekä mittausdatan analysointi tuottaa jatkuvasti kehittyviä tuloksia. Raportoimme tekemisestämme asiakkaillemme säännöllisesti ja ymmärrettävästi.

Räätälöimme hakukonemarkkinoinnin kokonaisuuden aina asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Smoy on Google Partner ja meillä mainontaa suunnittelevat ja toteuttavat Googlen sertifioimat asiantuntijat, joille tulostesi kehittäminen on kunnia-asia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!