Yllättävän monipuolinen

Olemme ylpeitä saadessamme tehdä töitä asiakkaille, jotka toimivat monilla eri toimialoilla. Näin saamme puhutella lukuisia kiinnostavia kohderyhmiä.

Meillä yhteen työpäivään saattaa sisältyä esimerkiksi uusiutuvan matkailubrändin identiteetin strategista suunnittelua ja kohderyhmien segmentointia, raskaan teollisuuden parissa toimivan yrityksen LinkedIn-kanavan sisällöntuotantoa ja kuluttajille suunnatun rahoituksen asiakkuusmarkkinointikampanjan ideointia. Jokainen toimiala, kohderyhmä, brändi ja suunnittelutyö on erilainen ja rikastaa osaltaan suunnittelijoidemme osaamista.

Laaja kokemus eri toimialojen markkinoinnista ja mediaratkaisuista tuo meille varmuutta ja taitoa keskittyä olennaiseen – luovaan ideaan. Osuvan idean takana on suuri määrä tietoa ja monipuolista näkemystä. Hyvä suunnitteluprosessi kaipaa myös vastakkainasettelua, kyseenalaistamista ja vanhoista kaavoista poikkeamista, siis rohkeutta. Pystymme tuomaan asiakkaidemme markkinointiin aina jotain uutta ja arvokasta.

Jokaisen markkinoijan hyvä ottaa etäisyyttä omaan työhönsä ja brändiinsä. Vain silloin näkee, mikä on olennaista. Tuomme asiakkaillemme lisäarvoa luovuuden lisäksi ulkopuolisen näkemyksen ja toisilta toimialoilta sovellettavan kokemuksen muodossa.

Ota yhteyttä, kun haluat tietää lisää.

Tässä muutamia näytteitä tehdyistä töistämme.