Yhteiskunnallisella markkinoinnilla stigmaa vastaan

Hiv-positiivisen suurin pelko ei ole itse tauti, vaan leimatuksi tuleminen. Vaikka tauti on hoitotasapainossa, eikä se lääkittynä edes tartu, hiv-positiivisia haukutaan, suljetaan ulos ja jopa kiristetään. Kuka uskaltaisi tai viitsisi antaa yhteiskunnalliseen viestiin kasvonsa?

Positiiviset ry on osana toteuttamassa kansainvälistä Stigma-tutkimusta, joka kertoo karua tarinaa hiv-positiivisten kokemasta leimautumisesta. Lähdimme dramatisoimaan stigmaa pelon kautta. Konsepti jalkautui ulkomainoksiin, sosiaaliseen mediaan ja radioon.

Hei,
kiitos aineistosta. Aineiston alussa varmaankin kuuluisi olla kuva, mutta se ei jostain syystä näy. Alussa näkyy vain teksti ”Merjankuva.jpg 404 not found.”
Tarkistatteko vielä aineiston 😊

N.N., Media Coordinator, Ulkomainosyhtiö X

Suunnittelutiimi

AD: Hanna Haavisto
Copywriter: Teemu Eskola
Projektinjohto: Maria Blomberg
Animointi: Teemu Eskola

Positiiviset ry

Positiiviset ry on hiv-tartunnan saaneiden edunvalvontajärjestö, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja parantaa hiv-tartunnan saaneiden hyvinvointia. Positiiviset ry pyrkii ehkäisemään uusia hiv-tartuntoja ja edistämään seksuaaliterveyttä. Positiiviset ry:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki hiv-positiiviset, läheiset sekä heidän hyvinvointinsa ja elämänlaatunsa edistämisestä kiinnostuneet.

www.positiiviset.fi

Smoy

Smoy on yli 40-vuotias, mutkattomasti luova mainostoimisto. Meille markkinointi on luovia ideoita, iloisia kaupallisia onnistumisia, ratkottuja liiketoiminnan pulmia ja ennen kaikkea tuloksellista yhteistyötä. Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti markkinointiviestintää, jossa osaaminen tuntuu ja näkyy.

www.smoy.com