B2B-myynnin aktivointi ja kansainvälinen kanavamarkkinointi

Perinteinen, keltainen C-taittoinen paperikäsipyyhe on tuttu jokaiselle. Sen tilalle on kehitetty parempia, fiksumpia ja luontoystävällisempiä tuotteita. Vanhat ostotottumukset istuvat kuitenkin tiukassa.

Suunnittelimme Torkin parempien vaihtoehtojen myyntiin konseptin, joka käsitti laajan skaalan viestintää loppukäyttäjästä päättäjiin, jälleenmyyjistä tukkureihin ja myyjistä kansainväliseen organisaatioon.

”Lorem ipsum dolor sit amet”

Jutta Boone, Sr. Product Manager Hand Towels EU North
Essity Belgium NV

Suunnittelutiimi

AD: Hanna Haavisto
Copywriter: Teemu Eskola
Graafinen tuotanto: Marianne Haanperä
Projektinjohto: Maria Blomberg

Essity

Essity on johtava maailmanlaajuinen hygienia- ja terveysalan yritys. Olemme sitoutuneet parantamaan hyvinvointia tuotteidemme ja palveluidemme avulla. Tuotteitamme myydään noin 150 maassa maailmanlaajuisesti johtavilla tuotemerkeillä TENA ja Tork sekä muilla vahvoilla tuotemerkeillä, kuten JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Essityllä on noin 46 000 työntekijää. Sen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 129 miljardia Ruotsin kruunua (12,2 miljardia euroa). Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa.

www.essity.com

Smoy

Smoy on yli 40-vuotias, mutkattomasti luova mainostoimisto. Meille markkinointi on luovia ideoita, iloisia kaupallisia onnistumisia, ratkottuja liiketoiminnan pulmia ja ennen kaikkea tuloksellista yhteistyötä. Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti markkinointiviestintää, jossa osaaminen tuntuu ja näkyy.

www.smoy.com