”Antellin ja SMOY:n yhteistyö on ollut koko ajan sujuvaa ja selkeää, ja briiffien lopputuloksena syntyy paljon oivaltavia sisältöjä ja raikkaan moderneja visuja. Nykyinen konsepti on myös helposti uudistettavissa. Puhumme samaa kieltä SMOY:n kanssa.”

Päivi Kokko, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Antell

Suunnittelutiimi

AD ja stailaus: Heidi Nurmi
Copywriter: Anne Kuusela
Projektinjohto: Maria Blomberg
Valokuvaus: Iiro Rautiainen

Antell

Suomen maukkain lounas- ja henkilöstöravintolayritys Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin 60 ravintolassa ympäri maan. Tarinamme alkoi Oulussa jo 1880. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Haluamme olla mukana rakentamassa ja tukemassa asiakkaidemme hyvinvointia. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista. Kehitämme ravintola-alaa hyödyntämällä antellilaisten rautaisen ammattitaidon tukena uusimpia teknologioita, kuten tekoälyä.

www.antell.fi

Smoy

Smoy on yli 40-vuotias, mutkattomasti luova mainostoimisto. Meille markkinointi on luovia ideoita, iloisia kaupallisia onnistumisia, ratkottuja liiketoiminnan pulmia ja ennen kaikkea tuloksellista yhteistyötä. Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti markkinointiviestintää, jossa osaaminen tuntuu ja näkyy.

www.smoy.com