”Ollaan ihmisiksi -kampanjamme merkitys tuntuu kasvavan vuosi vuodelta. Kampanjalle haluamme herätellä jokaisen miettimään omaa roolia asiakaspalvelutyötä tekevien työhyvinvoinnissa. Kauppa on elinkeinoelämän suurin työllistäjä ja suurin nuorten työllistäjä, ja meille on tärkeää rakentaa nuorille positiivisia kokemuksia työelämästä ensi askeleista lähtien. Työnantajille kyse on myös henkilökunnan työsuojelusta ja laajemmin vastuullisuustyöstä. Ollaan ihmisiksi toisillemme!”

Pia Pere-Vanhanen, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, Kaupan liitto

Suunnittelutiimi

AD: Hanna Haavisto
Copywriter: Teemu Eskola
Projektipäällikkö: Essi Kovalainen
Kuvaus ja ohjaus: Askel Company

Kaupan liitto

Kaupan liitto on elinkeinoelämän suurimman toimialan kaupan ääni yhteiskunnassa. Liitto yhdistää alan vähittäis- ja tukkukaupasta digitaaliseen kauppaan. Se neuvottelee kaupan työsopimukset ja elinkeinopolitiikan ratkaisut sekä kehittää toimialaa yhteistyössä jäsenten ja sidosryhmien kanssa.

www.kauppa.fi

PAM

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. Liittoon kuuluu 190 000 jäsentä, joista kaksi kolmasosaa on naisia. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla.

www.pam.fi

Smoy

Smoy on yli 40-vuotias, mutkattomasti luova mainostoimisto. Meille markkinointi on luovia ideoita, iloisia kaupallisia onnistumisia, ratkottuja liiketoiminnan pulmia ja ennen kaikkea tuloksellista yhteistyötä. Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti markkinointiviestintää, jossa osaaminen tuntuu ja näkyy.

www.smoy.com