B2B-markkinoinnin konsepti

Bridgestonen renkailla tavara liikkuu Hangosta Ivaloon. Kuorma-autot, yhdistelmäajoneuvot ja pakettiautot kulkevat joka säässä, asfaltilla ja maastossa, päivästä toiseen. Ammattiajossa renkaalta vaaditaan luotettavaa pitoa, kestävyyttä kilometristä toiseen ja taloudellisuutta.

Suunnittelimme ja toteutimme Bridgestonen premium-renkaille markkinoinnin konseptin, joka on näkynyt asiakassuhdemarkkinoinnissa, suoramainonnassa, verkkosivustoina sekä sosiaalisessa mediassa. Viesti on puhtaasti B2B: Bridgestonen kohderyhmään kuuluvat ammattikuljettajat, kuljetusalan yrittäjät ja rengasliikkeet.

”Lorem ipsum dolor sit amet”

Jussi Huhta, Sales Manager, Commercial Tyres, Bridgestone Europe NV/SA

Suunnittelutiimi

AD: Joni Karsikko
Copywriter: Teemu Eskola
Graafinen tuotanto: Jani Pesonen
Projektinjohto: Maria Blomberg

Bridgestone

Bridgestone valmistaa maailman suurimman valikoiman premium-renkaita kaikentyyppisiin ajoneuvoihin, kuten kuorma- ja linja-autoihin, moottoripyöriin, lentokoneisiin, maatalous- ja rakennuskoneisiin ja tietenkin henkilöautoihin.

www.bridgestone.fi

Smoy

Smoy on yli 40-vuotias, mutkattomasti luova mainostoimisto. Meille markkinointi on luovia ideoita, iloisia kaupallisia onnistumisia, ratkottuja liiketoiminnan pulmia ja ennen kaikkea tuloksellista yhteistyötä. Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti markkinointiviestintää, jossa osaaminen tuntuu ja näkyy.

www.smoy.com