Brändin uudistus ja jalkautus

Sivina on kodin palveluiden ammattilainen. Brändin ytimessä ovat luottamus, ammattimaisuus ja iloinen palvelu. Sivinalta saa monipuolisesti kodin palvelut viikkosiivouksesta ikkunoiden pesuun ja kaupassakäyntiavusta lastenhoitoon.

Suunnittelimme Sivinan brändiuudistuksen strategiasta ja identiteetistä aina yksittäisiin kampanjoihin asti. Olemme olleet Sivinan apuna suunnittelun lisäksi kuvauksissa, aineistojen tuotannoissa, verkkosivuston teknisenä kumppanina ja digimainonnan optimoinnissa.

”Lorem ipsum dolor sit amet”

Pasi Pietilä, Hallituksen puheenjohtaja, Sivina Oy

Suunnittelutiimi

AD: Joni Karsikko
Copywriter: Teemu Eskola
Graafinen tuotanto: Marianne Haanperä
Projektinjohto: Maria Blomberg

Sivina

Sivina on suomalainen valtakunnallinen ja vakavarainen perheyritys, joka on keskittynyt kotiin tuotaviin palveluihin: kotisiivoukseen ja kotipalveluihin. Sivina palvelee suomalaisia kotitalouksia 11 toimipisteestään paikallisesti, lähellä asiakasta. Sivina-kaupunkeja ovat pääkaupunkiseudun lisäksi Turku, Tampere, Lahti, Hämeenlinna, Jyväskylä, Oulu, Pori ja Vaasa.

www.sivina.fi

Smoy

Smoy on yli 40-vuotias, mutkattomasti luova mainostoimisto. Meille markkinointi on luovia ideoita, iloisia kaupallisia onnistumisia, ratkottuja liiketoiminnan pulmia ja ennen kaikkea tuloksellista yhteistyötä. Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti markkinointiviestintää, jossa osaaminen tuntuu ja näkyy.

www.smoy.com