Graafikolle töitä!

8.12.2023

Kiitos kaikille hakijoille. Hakumme on tältä erää päättynyt!

Hei ammattilainen, tiimimme kaipaa sinua. Etsimme kokenutta mainostoimistograafikkoa, jolta taittuvat markkinointimateriaalit digiin ja printtiin.

Unelmoimme ihmisestä, joka hoitaa luotettavasti niin suuret kokonaisuudet kuin pienet silputkin. Haaveidemme tekijä tarkka ja taitava – tyyppi, jonka kädenjäljestä voimme olla ylpeitä. Hän pärjää loistavasti itsenäisessä työssä ja loistavammin tiimissä. Tämä ammattilainen viimeistelee aineistot someen, saiteille, ulkomainoksiin ja esitteisiin. Ihannetyyppi taitaa myös pienet animoinnit.

Tulisitko osaksi ydintiimiämme? Meillä on Kalasatamassa tiivis vakkariporukka ja kirjava joukko freelancereita. Työkavereina täällä pyörii mm. piparkakkutaiteilija Hanna (AD), beauceron-kasvattaja Maria (toimari) ja tehopakkaus Essi (proikka). Teemu veistelee tyhmiä vitsejä, mutta siihenkin tottuu.

Asiakkaita meillä on laidasta laitaan – järjestöjä, rahoitusalaa, ravintoloita, teollisuutta, elintarvikkeita ja julkista puolta. Teemme töitä mm. Helsingin kaupungille, Svealle, Huhtahyville, Antellille, K-Kauppiasliitolle ja Positiiviset ry:lle.

Laita viestiä ja portfoliota Marialle: maria.blomberg@smoy.com. Tavataan pikapuolin ja aloitetaan työt vaikka heti. Toimi sutjakasti, paikka täytetään heti kun oikea tyyppi löytyy.

Viimeisimmät artikkelit