Ping AD/Creative

30.6.2022

Etsimme mutkattomaan tiimiimme lisää luovaa voimaa. Jos ajattelet sydämelläsi ja osaat kiteyttää näkemyksesi teräviksi konsepteiksi, tunteita herättäviksi tarinoiksi ja säkenöiviksi visuiksi, niin meillä olisi sinulle hommia. Palvelemme mielenkiintoisia asiakkaita eri toimialoilta ja suunnittelijana pääset osoittamaan kykysi monipuolisissa projekteissa. Digimarkkinointi on osa jokapäiväistä leipäämme, joten arvostamme näyttöjä siitä yhtä lailla kuin valloittavaa persoonaasikin. Smoyssa saat iskeä kaiken osaamisesi peliin ja tilaa luoda itsellesi toiveittesi pestin. 

Smoylla on yli 40 vuoden kokemus markkinoinnin muuttuvasta maailmasta. Olemme edelleen rohkeasti mainostoimisto ja haluamme palvella asiakkaitamme iloisella ja energisellä otteella. Me tarjoamme joustavat työn tekemisen mahdollisuudet, kivat toimitilat Kalliossa ja kerrassaan sydämelliset työkaverit. Inspiroidumme yhdessä säännöllisesti erilaisissa kulttuuririennoissa ja kouluttaudumme uusimpien markkinoinnin tekniikoiden parissa.

Laita meidän Mialle viestiä ja liitä mukaan CV:si ja portfoliosi 31.8. mennessä: mia.selroos-palmgren@smoy.com. Sovitaan sen jälkeen jatkosta!

Miukkis

Mia Selroos-Palmgren
Client director
+358 (0)40 824 0005
mia.selroos-palmgren@smoy.com

Viimeisimmät artikkelit