Rekry – AD ja Projektipäällikkö

17.6.2019

Smoy on mainostoimisto. Teemme kamppiksia, saitteja, identiteettejä ja strategioita. Emme ole elämysmuotoilijoita tai brändikokemusmeedioita, vaan suunnittelijoita ja proikkareita. Teemme töitä asiakkaille, jotka ovat mukavia ja vaativat tuloksia. Asiakkaille, kuten Martela, Nordea Rahoitus, Recion ja Reumaliitto – suuria ja pieniä, B2C:tä, B2B:tä ja järjestöjä. Rehtiä mainostoimistoduunia.

Tule töihin,

AD

Palkkaamme kokeneen mainostoimisto-AD:n, jolla on loistava visuaalinen silmä, perusasiat hallussa ja luovia ideoita. Haluamme nähdä kokemusta, ajatuksia ja näkemystä. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, energiaa ja innostusta sekä kykyä kertoa ajatuksistasi niin tiimille kuin asiakkaillekin. Lähdemme odotuksesta, että digitaalisuus ei ole sinulle jotain, mitä nörtit vääntävät komennosta, vaan olennainen osa työtäsi.

Tarjoamme mukavan ja inspiroivan työympäristön Pikku-Roballa, haastavia tehtäviä sekä tilaisuuden tehdä työstäsi oman näköisesi. Hauskojen tyyppien ja toimisto-popcornien lisäksi inspiroidumme säännöllisesti kulttuuririennoissa ja kouluttaudumme uusimpien markkinoinnin tekniikoiden ja temppujen parissa.

Paljasta portfoliosi ja jutellaan lisää. Ota yhteyttä 30.8. mennessä meilillä: maria.blomberg@smoy.com tai puhelimella: 040-732 2902

Katso, millaisten asiakkaiden ja ihmisten kanssa tekisit töitä: Asiakkaitamme Tiimimme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Etsimme asiansa osaavaa, mainostoimistoimistossa karaistunutta projektipäällikköä. Kaipaamme joukkoon ihmistä, joka paitsi pitää projektinsa aikataulussa ja tekijät kartalla, myös nauttii asiakastyöstä ja aina vain paremmista luovista ratkaisuista. Haluamme nähdä kokemusta, organisointikykyä ja asioihin tarttumista. Toivomme sinulta kykyä toimia erilaisten ihmisten parissa, päättäväisyyttä edistää projekteja aikataulujen kiristyessä sekä johdonmukaista otetta. Digitaalisuus on meille sisäsyntyinen, kaikkia projekteja lävistävä asia, joten odotamme samaa sinulta.

Tarjoamme mukavan ja tehokkaan tiimin, joka saa asioita aikaiseksi sekä kiinnostavia asiakkaita monelta eri toimialalta. Töitä pääsee tekemään kantakaupungissa, Pikku-Roballa, joustavassa ja inspiroivassa ilmapiirissä. Huolehdimme tekijöidemme hyvinvoinnista ja osaamisesta jatkuvasti ja järjestelmällisesti.

Lisätietoja voi kysellä ja itseään sopii tarjota 30.8. mennessä sähköpostilla: maria.blomberg@smoy.com tai puhelimella: 040-732 2902

Katso, millaisten asiakkaiden ja ihmisten kanssa tekisit töitä: Asiakkaitamme Tiimimme

Viimeisimmät artikkelit