SMOY – 30 vuotta menestyksekästä asiakkuusmarkkinointia

18.1.2010

Mainostoimisto SMOY perustettiin kehittämään tuloksellista asiakasdialogia 30 vuotta sitten (21.12.1979). SMOY oli jo silloin edelläkävijä ja Suomen ensimmäinen suoramarkkinointiin erikoistunut mainostoimisto, jonka alkuperäinen nimi oli Skandinavian Suoramarkkinointi Oy. Kirjainlyhenne SMOY vakiintui kuitenkin käyttöön heti 80-luvun alussa.

SMOYn alkuperäinen omistaja oli jo edesmennyt Suorayhtiöt Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Patrick Elg, jonka jälkeen mainostoimisto on ollut Suorayhtiöihin kuuluvana, mutta erillisenä yksikkönä mukana sekä Forma Publishing Group- että Bonnier-mediakonserneissa. Vuosi sitten SMOY irrottautui Bonnierista ja on nyt yksityisessä, pääosin operatiivisen johtonsa omistuksessa.

”Vuoden 2009 aikana saavutimme mm. useita kilpailuvoittoja vuoden tuloksellisimmalla verkkokampanjalla ja kasvatimme asiakkaidemme myyntejä toimivilla asiakkuusmarkkinoinnin toteutuksilla. Halusimme myös osoittaa käytännössä, kuinka asiakkuusmarkkinoinnin vahvan kokemuksen soveltaminen tämän päivän digitaalisiin toteutuksiin, perinteisten kanavien lisäksi, on todellinen avain tuloksellisiin kampanjoihin,” kertoo SMOYn toimitusjohtaja Maria Blomberg. ”Emme ole myöskään langenneet lyhytjänteisyyteen tai toimistolähtöisyyteen, vaan olemme panostaneet aidosti asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämiseen, henkilökohtaiseen palveluun ja ketteryyteen. Keskitymme suunnittelemaan tuloksellista markkinointiviestintää asiakkaillemme, eikä tekemään itsestämme numeroa. Tästä syystä olemmekin yksi Helsingin vanhimmista, mutta samalla myös tuntemattomimmista mainostoimistoista.”

30-vuotias Mainostoimisto SMOY on tulokselliseen asiakkuusmarkkinointiin erikoistunut edelläkävijä, jonka riveissä työskentelee noin 15 perinteisen ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaista sekä kielenkääntäjää. SMOY:n asiakkaisiin kuuluvat mm. Synsam- ja Cazze-optikkoketjut, Nordea Rahoitus, Anttila, Radio Nova, Elfving, Kaleva Travel, Aller Media ja Kustannusosakeyhtiö Tammi.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Maria Blomberg, 040 732 2902, maria.blomberg@52.59.215.158
Projektijohtaja Kimmo Levonen, 044 538 6636, kimmo.levonen@52.59.215.158

Viimeisimmät artikkelit