SMOY ja Viherpeukalot Effie Awards -finaalissa 27.10.

22.9.2010

Mahtavat myyntitulokset kerännyt Viherpeukaloiden ja SMOYn viraalikampanja on valittu yli 50 työn joukosta Effie Awards -shortlistalle. Erityisen merkittäväksi tämän kampanjan menestymisen tässä kilpailussa tekee se että kampanja toteutettiin pienelle brändille pienellä budjetilla.

SEK & Greyn strategiajohtajan Tommi Laihon luotsaama jury kelpuutti shortlistalle eli finaaliin 16 kampanjaa. ”Tuomaristo teki lujasti töitä tutustuessaan kymmeniin kampanjoihin. Olen vakuuttunut siitä, että nämä ovat Suomen parhaita markkinointikampanjoita viimeisen vuoden ajalta” toteaa tuomariston puheenjohtaja Tommi Laiho, itsekin useamman Effie-palkinnon hankkinut alan konkari.
”Haluan myös korostaa, että jo pelkkä kilpailuun osallistuminen on osoitus tuloksellisen markkinointiviestinnän ajattelusta, sillä kampanjan dokumentointi pakottaa miettimään onnistunutta kampanjaa vielä muutamasta uudesta näkökulmasta. Parhaimmillaan tämä kampanjadokumentointi avaa myös toimiston ja asiakkaan suhteeseen uusia mahdollisuuksia tehdä asiat paremmin ja löytää toiminnalle uusia mittareita”, jatkaa Tommi Laiho.

Shortlistattujen töiden takana olevat toimistot ovat Bob Helsinki, Family Inc., hasan & partners, Mainostoimisto King Idea, Mainostoimisto SMOY, Nitro, SEK & Grey, Skandaali, Suunnittelutoimisto Taivas, Toinen Helsinki ja TBWAPHS. Shortlista kokonaisuudessaan löytyy osoitteesta www.effie.fi

Viimeisimmät artikkelit