SMOYn brändäämä Allergiaviikko herätti näkyvästi siitepölykauteen!

13.4.2012

Viikolla 13 vietetyn, viestinnällisesti terävöitetyn Allergiaviikon tavoitteena oli kiinnittää huomio allergian yleisyyteen, itsestään huolehtimiseen sekä herkkien läheisten huomioimiseen.

Ulkomainonnan ja lehti-ilmoitusten lisäksi kampanja sai tänä vuonna myös omat kampanjasivustonsa sekä Facebook-sivun. Allergiaviikko.fi-sivustolla kävijöitä aktivoitiin juliste-editorilla, jossa jokainen voi helposti tehdä oman kampanjajulisteensa ja jakaa herkkyytensä. Julisteen tekemistä kannustettiin kartuttamalla tukea allergiatyölle sekä parhaan julisteen palkitsemisella.

Yli kymmenenä vuonna toteutettu kampanja on aiemmin tullut tunnetuksi lähinnä terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa. Tänä vuonna haluttiin nostaa aiheen huomioarvo uudelle tasolle ja puhutella koko kansaa, onhan aihe laajasti koskettava: peräti puolet suomalaisista kärsii allergiaoireista jossain elämänsä vaiheessa, ja jokaisen lähipiiriin kuuluu allergikkoja.

Allergiaviikko aktivoi ja osallisti kansaa – siitä osoituksena on yli 600 tehtyä kampanjajulistetta ja reilusti päälle 2 000 tykkääjää Facebookissa.

Julistekisa jatkuu 25.4. asti, joten oman julisteensa ehtii vielä käydä tekemässä osoitteessa www.allergiaviikko.fi

Viimeisimmät artikkelit