TOIMISTOARJEN OIVALTAVA HELPOTTAJA

16.3.2012

Toimisto- ja ATK-tarvikeyritys Bruce Campbell Ltd Oy:ssä haluttiin saada uniikki palveluasenne sekä uuden kansainvälisen kumppanin, Office Depotin, tuomat muskelit entistä vahvemmin markkinointiviestinnässä esiin. Ensimmäinen vaihe uudistusprojektista on nyt toteutettu. Reilut viisi vuotta sitten avatut, SMOYssa silloinkin suunnitellut nettisivut on päivitetty visuaalisesti ja sisällöllisesti tähän päivään.

Bruce Campbell palvelee ”one stop shopping company” -periaatteella, joten asiakas saa toimistoonsa kaiken tarvittavan yhden oven takaa. Viestinnässä nostetaan nyt entistä vahvemmin esiin Bruce Campbellin asiakkailleen tuottamaa palvelua, tehokkuutta ja laatua. Asiakkaiden hankintoja helpottaa myös moderni verkkokauppa, jonne ohjataan kävijöitä uusitulla nettisivustolla. Verkkokaupan selkeyden ja helppokäyttöisyyden ansiosta nettisivustoa on nyt saatu kevennettyä ja raikastettua.

Uutta ilmettä viedään kevään aikana eteenpäin myös muussa viestinnässä. Käy tutustumassa kansainvälisen tason hovihankkijaan uusilla nettisivuilla www.brucecampbell.fi

Viimeisimmät artikkelit